Ben je toe aan nieuwe impulsen en inspiratie?
BLdP biedt deze nazomer een Design Thinking Bootcamp aan. 

Tijdens onze Kennismakingstrainingen Design Thinking merken we dat er ook behoefte is aan een langer opleidingstraject. Daarom hebben wij op verzoek een Bootcamp van ca. 2,5 dag ontwikkeld. Doe je mee?
Op deze pagina vind je meer informatie en kun je je inschrijven. 
 

Wat is Design Thinking?

Design Thinking is een manier van denken om complexe vraagstukken – in een aantal processtappen - op een impactvolle manier aan te pakken. Daarbij staan de betrokkenen en hun gedrag centraal. Door je in deze mensen te verdiepen, krijg je inzicht in wat zij werkelijk willen en nodig hebben. En dat levert effectieve en innovatieve oplossingen op. 

Lees hier meer over Design Thinking: http://www.bldp.nl/#design

Data en programma

De inhoud van de Bootcamp is een combinatie van theorie, mindset en praktijk. Wij zijn van mening dat je Design Thinking vooral moet doen en ervaren. Daarom vragen we alle deelnemers om een vraagstuk mee te nemen uit de eigen praktijk. Hier ga je tijdens de Bootcamp intensief aan werken.

27 augustus 2020: op deze eerste opleidingsdag gaan we uitgebreid in op de theorie, praktijkvoorbeelden en de Design Thinking mindset. Ook ga je aan de slag met je eigen vraagstuk. We leren je om vanuit een ander perspectief naar je vraagstuk te kijken en empathisch onderzoek te doen. We sluiten de dag af met het bespreken van de thuisopdracht.

Eind september (datum n.t.b. met deelnemers):
2 uur online training waarin we de resultaten van de thuisopdrachten bespreken en nagaan welke impact deze resultaten hebben op je vraagstuk.

Half oktober (datum n.t.b. met deelnemers):
Op deze dag gaan we aan de slag met het ontwerpen van een oplossing voor je vraagstuk. Aan het einde van de opleiding beschik je over een prototype dat richting geeft aan jouw vraagstuk.

Voor wie?
Voor iedereen die in zijn werk te maken heeft met het oplossen van vraagstukken en het bedenken van nieuwe ideeën. Deelnemers van onze trainingen zijn bijvoorbeeld beleidsmakers, projectleiders, (afdelings)managers en adviseurs.

Wat levert de Bootcamp jou op?

  • Je beschikt over inzicht en oplossingsrichtingen voor het vraagstuk dat jij mee hebt genomen naar de opleiding.
  • Na de opleiding kun je zelfstandig de stappen van Design Thinking uitvoeren in je eigen organisatie.
  • Je leert om met een andere mindset naar je vraagstuk te kijken.
  • Je leert hoe je nieuwe inzichten en invalshoeken kunt opdoen.
  • Je oefent met creatieve brainstormtechnieken en weet hoe je ideeën tastbaar en testbaar kan maken. 

Waarom deze opleiding van BLdP?

  • Wij hebben de afgelopen jaren ruime praktijkervaring opgedaan met Design Thinking-trajecten voor diverse opdrachtgevers en complexe vraagstukken. 
  • We zijn gediplomeerde en ervaren Design Thinkers. We hebben onze opleiding gevolgd aan Stanford University in Californië, de bakermat van Design Thinking.
  • We werken met kleine groepen, zodat iedereen ruime aandacht krijgt.
  • Uiteraard is de Bootcamp corona-proof.

Locatie
Wij houden van mooie, inspirerende locaties en zijn uitgekomen bij Blooming in Bergen: https://www.weareblooming.com/ Zowel bos als duinen liggen op loopafstand en daar gaan we tijdens de opleiding zeker gebruik van maken.

Kosten
EUR 1.149,- excl. btw. Als je met meerdere collega’s wilt deelnemen, neem dan contact met ons op voor een interessante korting.

Betalings- en annuleringsvoorwaarden
Na je definitieve inschrijving sturen we een factuur naar het hieronder opgegeven adres. De betaling dient voldaan te zijn voordat de Bootcamp van start gaat. 

T/m 26 juli 2020 kan je kosteloos annuleren.
T/m 16 augustus 2020 betaal je € 500 euro annuleringskosten, i.v.m. de reeds gemaakte kosten.
Vanaf 17 augustus ben je het volledige bedrag verschuldigd.

Wanneer de Bootcamp door verscherpte coronamaatregelen niet door kan gaan, zorgt BLdP voor vervangend aanbod, eventueel op een nieuwe datum. 

Meer weten? Neem contact met ons op.

Let op: als je al in ons mailbestand staat, kan je een foutmelding krijgen bij deze inschrijving. Stuur dan een email aan info@bldp.nl en dan lossen we het op! 
* geeft verplicht aan
Email Marketing Powered by Mailchimp